PC/Laptop Reparatie

ozer digital  >  >  PC/Laptop Reparatie
0 Comments

Laptopreparatie

Laptop kapot? Maak je geen zorgen! Onze ingewikkelde, vriendelijke laptopreparatietechnici brengen hem weer tot leven. Wij diagnosticeren en repareren alle laptopproblemen, van eenvoudige oplossingen tegen uitstekende vaste prijzen tot complexe herstelwerkzaamheden tegen uurtarieven.

 

Vervanging van het toetsenbord van een laptop

 

Onze toetsenbordreparatieservice wordt uitgevoerd door gekwalificeerde, ervaren professionals en is geschikt voor zowel Mac- als Windows-laptops.

 

Reparatie van laptopschermen

Onze laptopschermreparatieservice is snel. Vaak kunnen wij een gebarsten of kapot scherm nog dezelfde dag vervangen. Onze laptopschermvervang

 

Vervanging van de stroomaansluiting van de laptop

Heb je geen stroom? Geen probleem. Met onze vervangingsservice voor de power jack van uw laptop krijgt u weer energie.

 

Laptopschoonmaakservice

Houd uw laptop in goede gezondheid met onze laptopschoonmaakservice. Wij bieden een snelle service op dezelfde dag voor alle merken en modellen. Onze schoonmaakdiensten voor laptopventilatoren zijn essentieel voor de voortdurende gezondheid van uw computer. Als uw machine ouder is dan twee jaar en de ventilatoren nog nooit zijn schoongemaakt, is het waarschijnlijk dat ze dit moeten doen.

 

Vervanging van laptopventilator

Koelventilator kapot? Onze vervangingsservice voor laptopventilatoren is redelijk geprijsd en snel. We halen uw laptop zelfs op bij u thuis of op uw bedrijfslocatie en brengen hem terug zodra de reparatie van de ventilator is voltooid.

 

De koelventilator is een essentieel onderdeel van het warmteafvoersysteem van uw laptop. Het is verantwoordelijk voor het verwijderen van de hete lucht die wordt gegenereerd door de processor en andere onderdelen. In moderne laptopontwerpen wordt lucht meestal uit warmtebronnen verwijderd met behulp van een ‘heat pipe’-systeem, dat de uitlaatgassen naar de ventilator levert en via de koelopeningen naar buiten wordt geblazen. Omdat alles in uw laptop zo strak op elkaar zit, is een kapotte of defecte ventilator een kritiek probleem.
Als uw koelsysteem het begeeft, kan een dure laptop binnen een paar uur een rotzooi worden. Onze ventilatorreparatiediensten zijn er om dit te voorkomen.